Culturele Commissie Adorp/Sauwerd/Wetsinge

De Culturele Commissie Adorp/Sauwerd/Wetsinge zet zich in om kunst en cultuur in de breedste zin van het woord in Adorp/Sauwerd/Wetsinge aan te bieden.

Circus Santelli speelt de voorstelling Dubbelspel (gratis toegang) in dorpshuis Artharpe.

Een reactie plaatsen

Datum: 19 maart
Plaats: dorpshuis Artharpe
Opening: 15.00 uur

Een groep jongeren maakt zich klaar om op te treden in een traditionele circusvoorstelling, met alle figuren die je daarin mag verwachten: een diva met sterallures, een strenge trainer, een onweerstaanbare sterke man, een clown, slangenmeisjes, jongleurs, acrobaten aan de trapeze en een paard. De pubers moeten deze rollen met verve gaan vervullen, maar natuurlijk gaat dat niet van een leien dakje. Hormonen vliegen door de lucht, kleren liggen overal verspreid, discipline is ver te zoeken en er wordt naar hartenlust gespeeld én geplaagd. En tja, die eeuwige smartphones die de aandacht afleiden van het spektakel…

Langzaam maar zeker lost de chaos een beetje op en komen alle spelers in hun rol. Sommigen misschien een beetje té… Onder de volgspot op het podium gaan sterren stralen, maar worden ook de minder aangename kanten van de jongeren steeds meer zichtbaar. Wie geniet er een beetje teveel van het inleven in zijn rol? Wat is echt en wat is spel? En vooral: wie is er bezig de voorstelling te saboteren? Gaat deze première nog wel van de grond komen?

De voorstelling wordt gratis aangeboden vanwege het 25 jarige jubileum van de Culturele Commissie Adorp.

De voorstelling is geschikt voor alle leeftijden en duurt iets meer dan een uur.

Aanvang 15.00 uur

Poster A4 kindervoorstelling maart 2016.indd

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s