Culturele Commissie Adorp/Sauwerd/Wetsinge

De Culturele Commissie Adorp/Sauwerd/Wetsinge zet zich in om kunst en cultuur in de breedste zin van het woord in Adorp/Sauwerd/Wetsinge aan te bieden.

Culturele Commissie Adorp

Sinds 1991 heeft Adorp een eigen culturele commissie. De Culturele Commissie Adorp zet zich in om kunst en cultuur in de breedste zin van het woord in de voormalige gemeente Adorp (de dorpen Adorp, Sauwerd en Wetsinge) aan te bieden, waardoor de leefbaarheid van deze plattelands-gemeenschap wordt vergroot c.q. bevorderd. Dit krijgt gestalte door onder meer het exposeren van kunst van zowel jonge als meer gevestigde Nederlandse beeldende kunstenaars in het algemeen, en kunstenaars uit de noordelijke regio in het bijzonder.

Vrienden worden?

De Culturele Commissie Adorp organiseert ongeveer 15 activiteiten per jaar, onder andere exposities, jamsessies, concerten en kindervoorstellingen. Wij hebben uw steun hard nodig om onze activiteiten te kunnen blijven organiseren.

Wilt u ons steunen? Dan kunt u voor (minimaal) € 10,- per jaar ‘Vriend van de Culturele Commissie Adorp’ worden. Als vriend wordt u persoonlijk op de hoogte gehouden van alle activiteiten die wij organiseren.

Klik hier voor het aanmeld formulier

Dit formulier kunt u inleveren bij de Culturele Commissie Adorp, Torenweg 33a, 9774 PH Adorp of verzenden aan kwerrod@gmail.com.

Culturele Commissie Adorp op Facebook

Klik hier om naar de facebook pagina van de Culturele Commissie Adorp te gaan en blijf op de hoogte van ons programma door op “vind ik leuk” te klikken.

Advertentie