Culturele Commissie Adorp/Sauwerd/Wetsinge

De Culturele Commissie Adorp/Sauwerd/Wetsinge zet zich in om kunst en cultuur in de breedste zin van het woord in Adorp/Sauwerd/Wetsinge aan te bieden.

Gratis concert Anthony’s Putsch ter afsluiting jubileumjaar

Een reactie plaatsen

De Culturele Commissie Adorp sluit haar jubileumjaar op zaterdagavond 8 oktober af met een gratis concert van de band Anthony’s Putch. De commissie viert al het gehele jaar haar 25-jarige jubileum met diverse gratis activiteiten. In maart werd het jubileumjaar geopend met een druk bezocht optreden van Circus Santelli. In het laatste weekend van mei vond een kunst en cultuur weekend plaats in de dorpen Adorp, Sauwerd en Wetsinge.

bew_anthonysputsch_cdpresentatie_silo_mei12_8208-2-683x1024Geboren en getogen Adorper Theun Supheert is de leadzanger van de band en zijn zussen Mariëlle en Lienke vormen de backing vocals.
Aangevuld met twee gitaristen, een drummer en een toetsenist vormen zij de formatie Anthony’s Putsch. Bekende singles zijn ‘The Worst Day’ en ‘King of the World’, veelvuldig gedraaid op Radio Noord, Radio 2 en 3 FM. Daarnaast speelt Anthony’s Putsch veel live onder meer op het Bevrijdingsfestival, Swingin’ Groningen, Eurosonic en Noorderzon. Op 8 oktober speelt Anthony’s Putsch vanaf 21.00 uur in dorpshuis Ubbegaheem in Sauwerd een nieuw repertoire en een opzwepende liveshow die staat als een huis!

Over Culturele Commissie Adorp
Sinds 1991 heeft Adorp een eigen culturele commissie. De Culturele Commissie Adorp zet zich in om kunst en cultuur in de breedste zin van het woord in de voormalige gemeente Adorp aan te bieden, waardoor de leefbaarheid van deze plattelandsgemeenschap wordt vergroot c.q. bevorderd. Dit krijgt gestalte door onder meer kunst, theater en muziek van zowel jonge als meer gevestigde Nederlandse artiesten en kunstenaars, en uit de noordelijke regio in het bijzonder.

Foto: leadzanger Theun Supheert van Anthony’s Putch

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s