Culturele Commissie Adorp/Sauwerd/Wetsinge

De Culturele Commissie Adorp/Sauwerd/Wetsinge zet zich in om kunst en cultuur in de breedste zin van het woord in Adorp/Sauwerd/Wetsinge aan te bieden.

Winsum Spiritprijs

Een reactie plaatsen

Ook dit jaar reikt de burgemeester van de gemeente Winsum weer de ¨Winsum Spiritprijs´ uit. Dit is een prijs voor een persoon of groep die een bijzondere prestatie heeft geleverd op het gebied van kunst, cultuur, sport of leefbaarheid. De winnaar krijgt € 500,-! De jury van de Winsum Spiritprijs heeft drie nominaties uitgekozen. Dit zijn:

Culturele Commissie Adorp
CC Adorp is al jaren in staat om in een kleine gemeenschap op hoog niveau een grote verscheidenheid aan activiteiten te organiseren op het gebied van kunst en cultuur.

VV Winsum
VV Winsum heeft 1100 leden en is een zeer actieve, levendige voetbalclub. VV Winsum speelt een belangrijke sportieve rol in de ontwikkeling van de jeugd en staat symbool voor de verbondenheid in Winsum.

Dorpscoöperatie Reitdiepdal
Dorpscoöperatie Reitdiepdal zet zich in voor de leefbaarheid in Sauwerd en omgeving. De vrijwilligers hebben de dorpswinkel overeind gehouden en er een echte ontmoetingsplek van gemaakt.

Prijsuitreiking
De prijsuitreiking vindt plaats op woensdag 20 december om 19.30 uur in De Hoogte, Kerkpad 8 in Winsum. De drie genomineerden laten hun bijzondere prestatie zien in een korte presentatie. Daarna wijst de jury de winnaar aan. De jury bestaat uit burgemeester Rinus Michels, twee inwoners en twee medewerkers van de gemeente Winsum. Smartlappenkoor Biggelmee verzorgt de muzikale omlijsting. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s