Culturele Commissie Adorp/Sauwerd/Wetsinge

De Culturele Commissie Adorp/Sauwerd/Wetsinge zet zich in om kunst en cultuur in de breedste zin van het woord in Adorp/Sauwerd/Wetsinge aan te bieden.

Jonge aanwas gewenst!

Een reactie plaatsen

De culturele commissie Adorp zet zich in voor cultuur in de brede zin van het woord in Adorp, Sauwerd en Wetsinge. De commissie bestaat inmiddels al 25 jaar, al die tijd voorgezeten door Ben Kwerreveld, tevens de oprichter. Zo langzamerhand vindt hij het tijd worden om plaats te maken voor een nieuwe voorzitter.

Hierbij vraag ik namens de commissie aan iedereen die dit leest om over de deze rol na te denken. Over de exacte taakverdeling binnen de commissie kunnen we altijd passende afspraken maken. Voornaamste is dat je bereid bent en het leuk vindt om de contactpersoon van de commissie te willen zijn naar buiten toe. Dit betreft de activiteiten die we organiseren, maar ook de subsidie-aanvragen en samenwerkingen.

Als je zelf van cultuur, organiseren en samenwerken in en voor onze leuke gemeenschap houdt, is dit vast iets voor jou. Zou je dat dan aan willen geven? Misschien ken je wel iemand anders die hiervoor geschikt lijkt. Zou je die dan op deze ‘vacature’ willen wijzen? Wil je eerst meer weten? Vraag gerust!

Je vragen, reacties en tips kun je via de website kenbaar maken of via: kwerrod@gmail.com

We kijken uit naar jullie reacties!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s